Bongen palvelut

Hoidamme suurella intohimolla ja isolla asenteella brändiemme rakentamista, myyntiä, markkinointia, viestintää, PR:ää, konseptointia, varastointia ja jakelua Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa ja teemme töitä alamme osaavimpien jälleenmyyjien, vaikuttajien ja kaikkien muiden mahtavien ihmisten kanssa. Ja paria muutakin juttua.

Bongessa tiedetään, että myynti on monen asian summa ja siihen liittyy kiinteästi kouluttaminen, markkinointi, toimitusten ripeys ja halu palvella. Tämä asenne ja päämiestemme luottamus toimintaamme on avannut meille tien Suomen markkinoiden lisäksi Baltian markkinoille monen tuotemerkkimme jakelussa. Lisäksi gloryfy aurinkolaseille olemme Pohjoismaiden konttori. Asiakkaan näkökulmasta tavarantoimittajana etumme ovat usean brändin saatavuus yhdestä ovesta ja ripeä tuotteiden tankkaus varastostamme.

Lauttasaaren toimipisteessä on toimistomme ja varaston lisäksi n.600m2 showroom, jossa jokainen tuotemerkkimme on omassa tilassaan esillä. Showroomiemme tarkoitus on esitellä kattavasti kunkin brändin valikoima ja mahdollistaa tehokas ja helppo työskentely tuotteiden parissa. Vierailu showroomillamme on myös tehokkain tapa aistia kunkin brändin fiilis ja saada hyvä kokonaiskuva brändistä. Rakennamme ja päivitämme showroomia koko ajan ja se on asiakkaitamme ja lehdistöä varten, joten lämpimästi tervetuloa!Me haluamme kertoa brändiemme tarinan, tarjota kuluttajille mahdollisuuden samaistua ja löytää uusia suuntia ja tavoitteita elämäänsä. Markkinointimme kuten muukin toimintamme on pitkäjänteistä ja teemme sitä laajasti käyttäen eri medioita. Koska brändiemme kuluttajakunta on ikäjakaumaltaan laaja, emme orjallisesti noudata vain markkinoinnin trendejä vaan laajennamme mediavalikoimaamme niin, että tavoitamme yleisömme, joka haluaa nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta esimerkiksi ulkoillen, kävellen, golfaten, purjehtien, lasketellen, pyöräillen, kalastaen, vaeltaen, koiran kanssa liikkuen, matkustaen tai joogaten. Tuo on suuri joukko kuluttajia. Tästä syystä katamme markkinoinnissamme kunnianhimoisesti sosiaalisen median, vaikuttajamarkkinoinnin, lehdistön, yhteismainonnan jälleenmyyjien kanssa, POS materiaalit liikkeissä, ulkomainonnan ja verkkomarkkinoinnin.

Instagramissa ja Facebookissa operoimamme kansalliset tilit ovat @jackwolfskin_fi, @sigg_finland, @lowa.fi ja @super.natural_finland. Lisäksi molemmista kanavista löytyy myös Bongen omat tilit, joiden kautta voi seurata reaaliaikaisesti yrityksemme toimintaa, koska jossakin vaiheessa huomasimme, että vaikka meidän fokus onkin brändejemme näkyvyydessä, on Bongecompanyn tarina tiiviisti sidoksissa niihin ja haluamme tuoda esille ihmiset kaiken tämän työn takana. Meillä Bongessa persoonat saavat näkyä ja olemme ylpeitä tiimistämme. Lisäksi perheyrityksemme tarina on identiteettimme kivijalka ja se välittyy myös asiakkaillemme, joilta tämä toive Bonge:n omasta tilistä alun perin on kummunnut.

PR JA MEDIA

Olemme aloittaneet oman PR-toiminnan, mikä tarkoittaa sitä, että tiedotamme lehdistöä uutuuksistamme ja toimittajat ovat tervetulleita vierailemaan showroomillamme ja nauttimaan vastuullisen ja laadukkaan vapaa-ajan uusista tuulista. Olemme brändistä riippuen vuoden tai puoli vuotta edellä aina showroomissa. Etumme toimittajille on, että meiltä löytyy monta tuotemerkkiä saman katon alta ja lainaaminen kuvauksiin on mutkatonta. Hoidamme tuoteplaseeraukset myös testeihin itse. Myös vaikuttajat ovat aina tervetulleita tutustumaan tuleviin uutuuksiin. Bonge Oy on kuuluisa siitä, että meille ei ole kynnystä tulla ja vastaanotto on taatusti lämmin.


Varastointi, logistiikka ja huolto

Helsingin Lauttasaaressa sijaitsee varastomme, josta toimitamme suoratoimitukset useasta tuotemerkistä ja luonnollisesti osa menee suoraan asiakkaille keskusvarastoilta. Oman varaston suurin etu on se, että meiltä onnistuu tankata ennakkoja kesken kauden valikoimaan kuuluvilla tuotteilla. Tällä tarjoamallamme palvelulla on iso merkitys etenkin LOWAn, SIGGin, Gerberin, Fiskarsin, Gloryfyn, super.naturalin, Nebon, Truen ja Skeeter Hawkin kohdalla. Halumme palvella näkyy siinä, että olemme valmiit kantamaan tuon varastoriskin itse. Oman varaston etuna on myös nopeat toimitukset asiakkaalle. Omat verkkokauppamme toimivat myös jälleenmyyjiemme tankkausvarastona.

LOGISTIIKKA

Meille pääsee kätevästi isotkin rekat. Lastauslaituri mahdollistaa lavakuljetukset suoraan varastoomme ja sieltä ulos. Olemme laajentaneet yhteistyömme käsittämään useita kuljetusyhtiöitä, jotta pystymme optimoimaan kuljetukset niin eripuolille Suomea kuin Baltiaankin. Logistiikkaratkaisumme ovat kustannustehokkaat ja se mahdollistaa edulliset ja ripeät pientoimituksetkin siinä missä suuretkin kertatoimitukset. Muutaman tuotemerkkimme toimitukset tulevat suoraan Saksan keskusvarastolta suoraan asiakkaalle.

SERVICE

Kaikki brändimme valvovat laatua tarkasti. Reklamaatioprosentit ovat matalia kaikissa tuotteissamme, mutta joskus maanantaiyksilö voi silti löytyä. Reklamaatioissa jälleenmyyjämme voi olla yhteydessä meihin ja tutkimme vialliseksi koetun tuotteen valmistusvirheen varalta. Kuluttajille ostopaikka on aina se oikea osoite ottaa yhteyttä reklamaatiotilanteessa. Tutkimme kaikki reklamaatiot vuosien kokemuksella ja brändien asiantuntemuksen mukaisesti. Lisäksi meillä on aina mahdollisuus konsultoida valmistajaa tai jopa lähettää tuote pääkonttorille tutkimuksiin. Raportoimme aina brändeille markkinoillamme todetut valmistusvirheet, jotta he voivat entisestään kehittää tuotteidensa laatua. Tärkeää on, että prosessi on nopea ja asiakkaamme saa kuluttajalle pikaisen päätöksen tilanteen korjaamiseksi. Monella brändillämme on oma korjauspalvelu, jos tuote käytössä on hajonnut muusta syystä kuin valmistusvirheestä. Ensisijaista on aina korjauttaa tuote, jotta sen elämä voisi jatkua vielä pitkänkin aikaa. Esimerkki huoltopalvelusta on LOWA:n kenkien uudelleenpohjaus eli kun kenkien pohja on käytöstä ja vuosista johtuen tullut tiensä päähän, voi kenkään LOWA:n tehtaalla kiinnittää uuden pohjan. Myös meillä Bongessa me pyrimme ensisijaisesti korjauttamaan taitavalla suutarilla pienet kenkien kokemat haaverit. Tämä säästää ympäristöä ja pidentää tuotteiden käyttöikää.

OTA YHTEYTTä HUOLTOON

Erityisosaamisalueena brändien rakentaminen

Brändeissä on taikaa. Me rakastamme brändejä, joilla on oma tarina kerrottavana, tuotteet ovat laadultaan korketasoisia hintaansa nähden ja toimintaa ajaa kestävät arvot ja aito halu mennä eteenpäin. Bonge Oy on rakentanut Suomen markkinoille monta brändiä nollasta. Me tiedämme, miten kova työ se on ja olemme ylpeitä siitä, että brändimme ovat saavuttaneet pysyvän ja jatkuvasti kehittyvän aseman Suomen ja Baltian markkinoilla. Brändin rakentamisessa on kyse intohimosta, omistautumisesta ja siitä, että me välittämme brändin sielua joka solullamme. Olemme kaksi sukupolvea hioneet osaamistamme ja ymmärrystämme siitä, mitkä palaset pitää olla, osua kohdilleen ja milloin, jotta brändi pääsee lentoon. Meille ei riitä se, että brändimme menestyvät hyvin jonkin ajanjakson, vaan me rakennamme kestävää kasvua ja tunnettavuuden lisäämistä sekä myynnissämme että markkinoinnissamme.

TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSY MUKANA #bongecompanyn vauhdissa