Varasto, Huolto ja Takuuasiat

Huollon ja varaston yhteystiedot

Varastomme sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, josta toimitamme suoratoimitukset useasta tuotemerkistä ja osa menee lähetyksistä menee suoraan asiakkaille brändien keskusvarastoilta. Varastossamme käsitellään myös reklamaatiot ja huollot.

Yhteystiedot huoltoon

service@bonge.fi

+358 10 440 9183

Yhteystiedot varastoon

warehouse@bonge.fi

+358 10 440 9183

Reklamaatioista:

Kaikki brändimme valvovat laatua tarkasti. Reklamaatioprosentit ovat matalia kaikissa tuotteissamme, mutta joskus maanantaiyksilö voi silti löytyä. Reklamaatioissa jälleenmyyjämme voi olla yhteydessä meihin ja tutkimme vialliseksi koetun tuotteen valmistusvirheen varalta.

Kuluttajille tuotteen ostopaikka on aina se oikea osoite ottaa yhteyttä reklamaatiotilanteessa.

Tutkimme kaikki reklamaatiot vuosien kokemuksella ja brändien asiantuntemuksen mukaisesti. Lisäksi meillä on aina mahdollisuus konsultoida valmistajaa tai jopa lähettää tuote pääkonttorille tutkimuksiin. Raportoimme aina brändeille markkinoillamme todetut valmistusvirheet, jotta he voivat entisestään kehittää tuotteidensa laatua. Tärkeää on, että prosessi on nopea ja asiakkaamme saa kuluttajalle pikaisen päätöksen tilanteen korjaamiseksi. Monella brändillämme on oma korjauspalvelu, jos tuote käytössä on hajonnut muusta syystä kuin valmistusvirheestä. Ensisijaista on aina korjauttaa tuote, jotta sen elämä voisi jatkua vielä pitkänkin aikaa. Esimerkki huoltopalvelusta on LOWA:n kenkien uudelleenpohjaus eli kun kenkien pohja on käytöstä ja vuosista johtuen tullut tiensä päähän, voi kenkään LOWA:n tehtaalla kiinnittää uuden pohjan. Myös meillä Bongessa me pyrimme ensisijaisesti korjauttamaan taitavalla suutarilla pienet kenkien kokemat haaverit. Tämä säästää ympäristöä ja pidentää tuotteiden käyttöikää.


TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSY MUKANA #bongecompanyn vauhdissa