26 elokuu, 2021 2 min lukemisaika

#MEIDÄNMERI #OURSEA - KAMPANJAN TULOKSET OVAT SELVILLÄ

Vuosi 2020 oli Muumien juhlavuosi, jolloin oli kulunut 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen Muumi-tarinan Muumit ja suuri tuhotulva julkaisemisesta. Tämän kunniaksi Moomin Characters ja John Nurmisen Säätiö järjestivät #meidänmeri #oursea - kampanjan, jonka tavoitteena oli kerätä yli miljoona euroa Itämeren hyväksi.
sigg #meidänmeri kuva Nuuskamuikkusesta kalastamassa
SIGG on vuodesta 1908 lähtien valmistanut uudelleenkäytettäviä juomapulloja ja me Bongessa olemme viimeiset 30 vuotta keskittyneet korvaamaan kertakäyttöisiä juomapulloja maassa, missä hanavesi on maailman puhtainta ja parasta. SIGG Finland / Bonge Oy lähti heti ensimmäisten toimijoiden joukossa innolla mukaan kampanjaan ja tavoitteenamme oli kerätä mahdollisimman paljon rahaa lahjoituspottiin kahdella hyväntekeväisyyspullolla. Itämeri on ollut meillä aikasemminkin hyväntekeväisyyskohteena ja tämä kampanja oli luontainen jatko tälle pitkäjänteiselle työlle. Nopeasti tuli myös idea valmistaa erikoismallisto särkymättömiä aurinkolaseja gloryfyn kanssa samaan kampanjaan. Näin syntyi ainutlaatuinen gloryfy x Muumi #oursea lifestylemallisto, jossa jokaisesta tuotteesta lahjoitettiin 10 € per myyty lasi kampanjaan.
gloryfy x muumi meidänmeri
Keräys lähti vauhdilla käyntiin. Kaikki jälleenmyyjämme innostuivat asiasta ja vastaanotto pulloille ja laseille oli mahtava. Vuosi 2020 jää historiaan poikkeuksellisena vuotena Covid-epidemian myötä ja sillä oli myös vaikutuksensa kampanjaan, jota päätettiin jatkaa puolella vuodella eteenpäin. Kampanjan virallinen osuus päättyi 31.7.2021.
Vaikka vuosi oli vaikea kaikille, olemme erittäin iloisia, että Itämeren hyvinvointi aiheena kiinnostaa ihmisiä ja kampanja saatiin vietyä kunnialla maaliin. Koko kampanjan lahjoituspotti kohosi yli miljoonaan euroon ja

voimme ylpeänä ilmoittaa, että 

Bonge Oy:n, eli SIGG Finlandin / gloryfy Nordicsin yhteenlaskettu lahjoitussumma tässä vaiheessa oli jo

18775 €

KIITÄMME KAIKKIA MUKANA OLLEITA JÄLLEENMYYJIÄMME JA ENNEN KAIKKEA KULUTTAJIA, JOTKA KIINNOSTUIVAT AIHEESTA JA OSTIVAT TUOTTEEN!

Kampanja jatkuu meidän osalta siihen asti, kunnes viimeisetkin pullot ja lasit on myyty ja lahjoitamme edelleen 5 € per myyty pullo ja 10 € per myyty aurinkolasi #meidänmeri kampanjaan.

Tutustu tuotteisiin bonge.fi:ssä täältä

 

sigg x muumi oursea valkoinenLisää aiheesta News

GRUNDÉNSIN edustus Bongelle - We are Fishing!
GRUNDÉNSIN edustus Bongelle - We are Fishing!

29 tammikuu, 2024 2 min lukemisaika

Bongen tiimi vahvistui neljällä uudella tekijällä!
Bongen tiimi vahvistui neljällä uudella tekijällä!

06 huhtikuu, 2022 1 min lukemisaika

BONGE JA VILLAWOOL – PERHEYRITYKSET YHDESSÄ VAHVEMPIA
BONGE JA VILLAWOOL – PERHEYRITYKSET YHDESSÄ VAHVEMPIA

18 helmikuu, 2022 2 min lukemisaika

TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSY MUKANA #bongecompanyn vauhdissa