29 tammikuu, 2024 2 min lukemisaika

Grundéns kalastusvaatteet saapuvat Suomeen
Grundens waders
Moni kalastaja tuntee Grundéns:n oranssilla tekstillä varustetuista henkseleistä ammatikalastajien haalareissa, Deadliest Catch - ohjelman kalastajien päällä ja ovat ne vilahtaneet valkokankaallakin The Perfect Storm-nimisessä elokuvassa. Nyt kalastajien arvostaman merkin vaatteita ja varusteita saa Suomesta ja Baltiasta pian laajasti, kun perheyritys Bonge Oy nostattaa alan liikkeisiin uusia aaltoja Grundéns:n vakuuttavalla ja ammattitaitoisella mallistolla.

Grundéns suunnittelee, kehittää ja valmistaa sekä teknisiä että perinteisiä vedenpitäviä vaatteita ja jalkineita monipuolisesti kalastusoppaille, vapaa-ajan kalastajille ja ammattilaisille. Alun perin vuonna 1911 Grundénsin perustaja Carl Grundén valmisti ensimmäiset säältä suojaavat takit ammattikalastajille Ruotsin länsirannikolla.

Grundénsin laaja tuotevalikoima on jaettu neljään luokkaan: makean veden kalastus, merivesikalastus, perhokalastus ja ammattikalastus. Kaikkiin valikoimiin kuuluu tekstiili, kengät ja varusteet.

Grundénsin Euroopan konttori ja showroom sijaitsevat Ruotsin tekstiilipääkaupungissa Boråsissa, kun taas konsernin pääkonttori löytyy Poulsbosta, Yhdysvalloista. Lisäksi Grundénsilla on ISO-sertifioitu tuotantolaitos Portugalissa, missä kahdeksankymmentä tekstiilialan ammattilaista työskentelee laadukkaiden tuotteidemme parissa.

Laadun ja käytettävyyden varmistamiseksi kehitämme tuotteitamme tiiviissä yhteistyössä niiden kanssa, jotka niitä päivittäin käyttävät. Tämä yhteistyö on vuosien varrella synnyttänyt lukuisia parannuksia ja innovaatioita. Kalastajista, käsityöläisistä, kaivostyöläisistä ja maanviljelijöistä on tullut meille enemmän kuin asiakkaita – he ovat parhaita ystäviämme.

Kasvaneina Pohjoisessa, missä sade on vähintään yhtä yleistä kuin aurinko, tavoitteenamme on olla maailman johtava vedenpitävien vaatteiden ja kenkien valmistaja kalastaville miehille ja naisille. Tämän päivän Grundénsilla työskentelee noin sata henkilöä yhdessä kohti tätä tavoitetta. Katseemme on suunnattu tulevaisuuteen, ja odotamme innolla, mitä voimme vielä saavuttaa yhdessä yhteisömme kanssa.

Bonge Oy on laadukkaaseen ja vastuulliseen vapaa-aikaan ja ulkoiluun erikoistunut toisessa polvessa palveleva perheyritys. Vuodesta 1988 yritys on suurella sydämellä ja intohimolla tuonut Suomeen laajan kattauksen ensiluokkaisia ja pitkäikäisiä tuotemerkkejä hoitaen niiden jakelun, myynnin ja markkinoinnin omaleimaisella tyylillään. Nyt Bongessa ollaan valmiita käärimään hihat ja laittamaan kädet veteen intoa puhkuen, kun Grundéns liittyy brändiportfolioon.
 
Suomen showroom löytyy nyt Lauttasaaresta, Bongen tiloista.
 

Tästä eteenpäin Bongessa, We are fishing.

Myynti ja toimitukset

Bonge toimii Grundénsille agentuurina Suomessa ja Baltiassa.

Myynti, markkinointi ja kaikki tukitoiminnot ovat Bongella, mutta toimitukset ja laskutus tapahtuu Grundénsin Euroopan yhtiöstä, Ruotsin Boråsista.

Toimitukset ja tankkaukset ovat nopeita ja Eurooppalaisen, ammattikalastajien varusteiden tuotannon leadtimet lyhtyitä, kiitos oman tehtaan Portugalissa. Portugalin tehtaalla toimii myös Gore-Texin valtuuttama korjaamo, missä onnistuu GTX-tuotteiden korjaus ja mm. kahluuhousujen sukkaosien vaihto.

 

Myynti mallistoihin alkaa heti!

 

Edelleen on mahdollisuus tehdä ennakkotilauksia talveen 2024 ja saatavuuksien mukaan myös kesään 2024. 

 


TILAA UUTISKIRJEEMME JA PYSY MUKANA #bongecompanyn vauhdissa