April 19, 2021 1 min read

Lähdimme hakemaan yhtä henkilöä lisää myyntiin, löysimme kolme! 🔥💪

Haluamme haastavinakin aikoinakin katsoa eteenpäin ja uskoa siihen, että aloittamamme askeleet ovat oikeita myös tulevaisuudessa.

Välillä pitää kuunnella sydäntä ja toimia kun näkee oikeanlaista dynamiikkaa ja asennetta. Trendi ulkoilun, urheilun ja muodin brändien parissa on ollut supistaa kasvotusten tapahtuvaa kaupankäyntiä, asianhoitoa, mallistojen rakentamista, jälleenmyyjien auttamista ja kaikkea muuta brändien rakentamiseen liittyvää F2F toimintaa. Me Bongessa emme halua seurata tätä trendiä ja aiomme investoida yhteistyöhön yhtä paljon kuin investoimme digitaalisten kanavien kehittämiseen. Koronan jälkeen ihmisten halu tavata oikeita ihmisiä tulee olemaan vahvempi kuin ikinä.
Pari viikkoa sitten kanssamme aloitti Arttu Hautabacka nimikkeellä Digital Sales & Marketing Specialist. Arttu hyppäsi vauhdilla mukaan liikkuvaan junaan ja hänen roolinsa tulee olemaan digitaalisten kanavien kehityksessä ja muoti- ja lifestyle jälleenmyyjiemme hoitamisessa.

Tervetuloa Artulle! 

Tänään tiimiin liittyivät Myyntiedustajina Ami Kolmonen ja Kim Westerlund. Ami ja Kim tulevat vauhdilla mukaan myyntitiimiin vahvistamaan brändiemme oikeanlaista jakelua, mallistojen rakentamista, jälleenmyyjiemme tukemista ja heidän henkilökunnan kouluttamista. Molemmilla heillä on vahva tausta retailissä, suuri asenne ja halu päästä liikkumaan kentälle.

Tervetuloa Ami ja Kim!

Katso koko tiimimme täältä!
#bongecompany

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER AND STAY UP TO SPEED WITH #BONGECOMPANY.