January 16, 2021 1 min read

NEBOn valaisimet, Truen taskutyökalut ja Skeeter Hawkin "hyttyshallinta" - välineet uusin lisäys Bongen portfolioon.

Koska emme koskaan tee hölmöjä ratkaisuja, vaan ajoitamme toimintamme täydellisesti ja kaikki sujuu yleensä kuin tanssi, päätimme ottaa muutamaa viikkoa ennen Brexittiä kolme uutta amerikkalaista tuotemerkkiä Briteistä Suomeen. 
Sitten tuli Koronan mutaatio, rajat sulkeutuivat, rekat jäivät saarelle ja Brexit astui voimaan.
Tuotteet ovat nyt vihdoin Suomessa ja toimitettavissa jälleenmyyntiin!!
Kyseessä on kolme erittäin innovatiivista brändiä.

NEBO valaisimet

NEBO edustaa täysin uutta ja innovatiivista ajattelua valaisinten maailmassa. Tämä amerikkalainen brändi on kohtuullisen nuori ja vasta saapumassa Eurooppaan, mutta kasvaa valtavaa tahtia. Taustalla on lukuisia patentteja ja mahtavia oivalluksia. Tyypillinen NEBOn valaisin pitää sisällään zoomattavan ja portaattomasti säädettävän LED-valon isoilla Lumen-arvoilla, punaisen valon, vilkkuvan punaisen valon, strobon, ladattavan akun, virtaa ulos antavan USB-käyttöisen varavirtalähteen, magneetin työvalokäyttöön, ulosvedettävän työvalon ja useita muita pieniä nerokkuuksia.

Valikoimasta löytyy käsivalaisimia, taskulamppuja, otsalamppuja, lyhtyjä, työvaloja, ladattavia ja paristoilla toimivia valaisimia aina 12000 Lumeniin asti. NEBO tekee asiat itse tuotekehittelystä, suunnittelusta ja valmistamisesta lähtien.

TRUE (entinen True Utility)

Kun ideana on lisätä mahdollisimman monta työkalua yhteen tuotteeseen ja saada se mahtumaan taskuun.

TRUE:n tavoitteena on tarjota käyttäjälleen minimalistisia ja käytännöllisiä ratkaisuja jokapäiväiseen käyttöön. Kaikki tuotteet ovat taskukokoisia ja sisältävät eri toimintoihin tarvittavat työkalut, ollen silti mahdollisimman keveitä. Taustalla on yli 25 patenttia työkaluihin.

"Make it Small - Make it Useful - Make it Work!"

 

Skeeter Hawk

Turvallinen, luonnollinen ja toimiva hyttyshallinta. SKEETER HAWK on uusi innovaatio lentävien hynteisten torjuntaan. Tuotteissa ei käytetä mitään myrkkyjä vaan kaikki perustuu valoon, sähköön ja eteerisiin öljyihin. Valikoimassa on kannettavia ja kiinteitä tuotteita, zappereita, trappereita ja karkottavia tuotteita.

 

Ota yhteyttä myyntiin tästä 


SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER AND STAY UP TO SPEED WITH #BONGECOMPANY.